Mysterieuze Kruisweg

Mysterieuze Kruisweg Een zoektocht naar Spaans DNA verbeeld  door Hans Hampsink. In een periode ‘between jobs’ gaat Hans als amateurfotograaf iets te doen waar hij normaal nooit aan toe komt; Een bezoek brengen aan Málaga tijdens ‘de Goede Week’. Daar begint voor hem de een fascinerend schouwspel met dit boek als resultaat.

Deventer wordt stad

Geschiedenis virtuoos, tekenaar en scenarioschrijver Hans Stempher werkt gestaag door aan de serie ‘De geest van Lebuïnus’; ‘Het eerste (verantwoorde) beeldverhaal over de historie van Daventria’, oftewel; De Dèventer strip! Deventer wordt stad is deel III in deze spraakmakende serie die is gebaseerd op historische feiten, echter met de nodige fantasievolle uitstapjes van de maker.

Noormannen & Bisschoppen

Geschiedenis virtuoos, tekenaar en scenarioschrijver Hans Stempher werkt gestaag door aan de serie ‘De geest van Lebuïnus’; ‘Het eerste (verantwoorde) beeldverhaal over de historie van Daventria’, oftewel; De Dèventer strip! Noormannen & Bisschoppen is deel II in deze bijzondere serie die gebaseerd is op historische feiten gecombineerd met de nodige fantasievolle invullingen van de maker.

De Lebuïnuskelk

Vanaf 15 januari 2021 weer leverbaar! Reserveer nu je exemplaar!

Geschiedenis virtuoos, tekenaar en scenarioschrijver Hans Stempher werkt gestaag door aan de serie ‘De geest van Lebuïnus’; ‘Het eerste (verantwoorde) beeldverhaal over de historie van Daventria’, oftewel; De Dèventer strip! De Lebuïnuskelk is deel I in deze markante serie die gebaseerd is op historische feiten gecombineerd met de nodige fantasievolle interpretaties van de maker.

Dinkytoy de Luxe

Dinkytoy de Luxe | Job Boersma. Oud ijzer verandert in Kunst; upcycling de Luxe. Een boek bomvol prachtige fauto’s –foto’s van speelgoedautootjes–, die bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren. Zoete herinneringen aan je jeugd, je eerste auto, je lievelingsauto, je derde auto, je campertje of gewoon de auto die je nu rijdt. Paradise Lost, design, kleur, styling, detail, vakmanschap, verbeelding en energieneutraal!’ Zie inkijkexemplaar.

Verslag van een voetreis naar Santiago de Compostela

Leonie Joosting Bunk (1959) besluit te voet naar Santiago te gaan als ze 50 jaar wordt. In 2009 is het zo ver. Tijdens haar reis houdt ze een dagboek bij. In dit verslag word je als lezer meegenomen op reis, maak je er deel van uit. Een aanrader voor iedereen die een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela overweegt.

Deventersestraat

Deventersestraat is een spannende roman over zuiverheid, idealisme, verbeelding en liefde, maar evenzeer over de donkere kanten van het bestaan. Met intrigerende personages en een fijne schildering van twee iconische Nederlandse steden aan het water. Vanzelfsprekend ontbreken de inventiviteit, daadkracht en humor van Martin Taal (uit de serie De zeven Deventer moordzaken) niet.

Moordopera

Moordopera is het vijfde deel in de serie De zeven Deventer moordzaken. Marcel Verreck neemt met dit deel het stokje over van Almar Otten, die de succesvolle eerste vier delen schreef. Marcel introduceert een aantal nieuwe helden die op enerverende wijze te maken krijgen een mysterieus overlijdensgeval en een toevallige opvoering van een straatopera. Spannend tot op het eind …

Aan lager wal

Aan lager wal is het zesde deel in de serie De zeven Deventer moordzaken en het tweede deel dat Marcel Verreck schrijft. Marcel duikt diep in de ziel van zijn personages en van de stad Deventer met als gevolg een Dickensiaans drama over crisis, ambitie en ingrijpende dilemma’s, dat niemand onberoerd zal laten.

De laatste minuut

De laatste minuut is het zevende deel in de serie De zeven Deventer moordzaken. Een adembenemende sportthriller, vaak ook humoristische pageturner, die waarmaakt wat de titel belooft: mysterie, spanning en sensatie tot het eind.

Toegift

Deze Toegift is meer dan een extraatje in de succesvolle serie De zeven Deventer Moordzaken. Het is een tragikomisch, niet meer weg te leggen verhaal, dat geeft wat de titel beloofd: spannend tot op het laatste moment.

Feest!

In Feest!, het jongste deel van de succesvolle serie De zeven Deventer Moordzaken, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende climax.

Kriskras door Overijssel

Kriskras door Overijssel | Een nihilistisch fotoboek van Job Boersma wat je op bijzondere wijze een Overijssels inkijkje gunt.

Overal in Overijssel

Nu we voorlopig fysiek minder mogen reizen kunnen we met dit boekwerk ter hand toch in gedachten mee op avontuur!
Dit prachtig geïllustreerd boekwerk van Alied van der Meer en Heleen Bosma is het naslagwerk naar aanleiding van hun expeditie naar de ziel van Overijssel. Dit boek inclusief essay neemt je mee naar verrassende plekken en bewoners van Overijssel.

Klein Deventer Winterboek

Het Klein Deventer Winterboek is nostalgie in optima forma. De verhalen en gedichten (van een tiental auteurs) zijn een lust voor hart en geest, de schilderijen een lust voor het oog en natuurlijk ook het hart. Want pas als het hart wordt geraakt, kan de nostalgie z’n werk doen! Een boek dat z’n ontstaansrecht geniet door het werk van kunstenaar Baski (Bjarni Skúli Ketilsson) van geschilderde wintertaferelen in Deventer.