Het gaat altijd anders dan je denkt!

Het gaat altijd anders dan je denkt! – Het ontwikkelen en faciliteren van groepssessies | Anita Mulder en Job van den Berg . Een inspirerend lesboek vol resultaat gerichte groepssessies gemaakt door in de praktijk lerende facilitators. Eerste gedrukte editie met bijgevoegde appendix 2023.

 

Het gaat altijd anders dan je denkt! Appendix 2023

Appendix 2023 Je bent al in het bezit van het inspirerend lesboek Het gaat altijd anders dan je denkt! maar ontvangt graag ook de herzienen/uitgebreide paragrafen op de 1e druk die onlangs zijn gepubliceerd in een handige 24 pagina’s brochure? Bestel dan hier!

Stilte van zijn

Adembenemende nalatenschap van Baltus Wigersma. Dit prachtige kunstboek is vlak voor de sterfdag van Baltus Wigersma samengesteld. Nu, een half jaar later, is het boek verschenen en onlangs gepresenteerd aan familie en vrienden. De erven van Baltus zetten zich in –onder andere met dit boek– z’n werk ‘onder het publiek te houden’.

De drukkerijklok stond stil

De drukkerijklok stond stil – Oorlogsdagboek van drukkerijdirecteur Hendrik Veldwachter | Leo Enthoven. Een fascinerend dagboek over WO2 verrijkt met uitgebreidere context in woord en beeld door Leo Enthoven.

Mysterieuze Kruisweg

De Goede Week is in Spanje, en vooral in Andalusië, het jaarlijkse hoogtepunt van het religieuze leven. In de dagen tussen Palmpasen, de viering van de intocht van Jezus in Jeruzalem, en Paaszondag, de herdenking van de opstanding van Jezus, staat het openbare leven in deze streek volledig in het teken van boetedoening en het lijden van Jezus.

Deventer wordt stad

Geschiedenis virtuoos, tekenaar en scenarioschrijver Hans Stempher werkt gestaag door aan de serie ‘De geest van Lebuïnus’; ‘Het eerste (verantwoorde) beeldverhaal over de historie van Daventria’, oftewel; De Dèventer strip! Deventer wordt stad is deel III in deze spraakmakende serie die is gebaseerd op historische feiten, echter met de nodige fantasievolle uitstapjes van de maker.

Noormannen & Bisschoppen

Geschiedenis virtuoos, tekenaar en scenarioschrijver Hans Stempher werkt gestaag door aan de serie ‘De geest van Lebuïnus’; ‘Het eerste (verantwoorde) beeldverhaal over de historie van Daventria’, oftewel; De Dèventer strip! Noormannen & Bisschoppen is deel II in deze bijzondere serie die gebaseerd is op historische feiten gecombineerd met de nodige fantasievolle invullingen van de maker.

De Lebuïnuskelk

Vanaf 15 januari 2021 weer leverbaar! Reserveer nu je exemplaar!

Geschiedenis virtuoos, tekenaar en scenarioschrijver Hans Stempher werkt gestaag door aan de serie ‘De geest van Lebuïnus’; ‘Het eerste (verantwoorde) beeldverhaal over de historie van Daventria’, oftewel; De Dèventer strip! De Lebuïnuskelk is deel I in deze markante serie die gebaseerd is op historische feiten gecombineerd met de nodige fantasievolle interpretaties van de maker.

Dinkytoy de Luxe

Dinkytoy de Luxe | Job Boersma. Oud ijzer verandert in Kunst; upcycling de Luxe. Een boek bomvol prachtige fauto’s –foto’s van speelgoedautootjes–, die bij iedereen een glimlach op het gezicht toveren. Zoete herinneringen aan je jeugd, je eerste auto, je lievelingsauto, je derde auto, je campertje of gewoon de auto die je nu rijdt. Paradise Lost, design, kleur, styling, detail, vakmanschap, verbeelding en energieneutraal!’ Zie inkijkexemplaar.

Verslag van een voetreis naar Santiago de Compostela

Leonie Joosting Bunk (1959) besluit te voet naar Santiago te gaan als ze 50 jaar wordt. In 2009 is het zo ver. Tijdens haar reis houdt ze een dagboek bij. In dit verslag word je als lezer meegenomen op reis, maak je er deel van uit. Een aanrader voor iedereen die een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela overweegt.

Deventersestraat

Deventersestraat is een spannende roman over zuiverheid, idealisme, verbeelding en liefde, maar evenzeer over de donkere kanten van het bestaan. Met intrigerende personages en een fijne schildering van twee iconische Nederlandse steden aan het water. Vanzelfsprekend ontbreken de inventiviteit, daadkracht en humor van Martin Taal (uit de serie De zeven Deventer moordzaken) niet.

Moordopera

Moordopera is het vijfde deel in de serie De zeven Deventer moordzaken. Marcel Verreck neemt met dit deel het stokje over van Almar Otten, die de succesvolle eerste vier delen schreef. Marcel introduceert een aantal nieuwe helden die op enerverende wijze te maken krijgen een mysterieus overlijdensgeval en een toevallige opvoering van een straatopera. Spannend tot op het eind …

Aan lager wal

Aan lager wal is het zesde deel in de serie De zeven Deventer moordzaken en het tweede deel dat Marcel Verreck schrijft. Marcel duikt diep in de ziel van zijn personages en van de stad Deventer met als gevolg een Dickensiaans drama over crisis, ambitie en ingrijpende dilemma’s, dat niemand onberoerd zal laten.

De laatste minuut

De laatste minuut is het zevende deel in de serie De zeven Deventer moordzaken. Een adembenemende sportthriller, vaak ook humoristische pageturner, die waarmaakt wat de titel belooft: mysterie, spanning en sensatie tot het eind.

Toegift

Deze Toegift is meer dan een extraatje in de succesvolle serie De zeven Deventer Moordzaken. Het is een tragikomisch, niet meer weg te leggen verhaal, dat geeft wat de titel beloofd: spannend tot op het laatste moment.

Feest!

In Feest!, het jongste deel van de succesvolle serie De zeven Deventer Moordzaken, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende climax.