Winnaar(s) GAE Fanpakket bekend!

Op de afhaaldagen van 19-27 november jl. van de 101 jaar Vetkampstraat puzzel aan de oude Bibliotheek in Deventer kregen de bezoekers de kans om het aantal ballen te schatten die er op de tekening van Hans Stempher zijn afgebeeld. Een stevige uitvergroting van de puzzel moest deze opgave vereenvoudigen.

De 101 jaar Vetkampstraat tekening is rijkelijk gevulde tekening met ronde leren ballen uit de verschillende tijdsepisodes die de Adelaarshorst kent. Voetballen van gevulkaniseerd rubber, varkensblazen, bruin leer tot de huidige 18-32 paneels afgeknotte icosaëder komen voorbij. Geen variëteit liet tekenaar Hans onbenut.

Totaal deden 116 deelnemers mee en lagen de schattingen tussen de 7 en 485 voetballen. Het aantal afgebeelde voetballen is totaal 77. Het bijzondere is dat niemand dit aantal heeft geraden. De jury heeft daarom in nauw contact met de GAE besloten de twee deelnemers die beiden 76 voetballen hebben geschat, ieder een prijs ter beschikking te stellen. Deze winnaars zijn: Patricia Duindam en Eelco Segers.
Ze worden eerdaags verwelkomt in de GAE Fanstore om hun fanpakkert op te halen.

Van harte gefeliciteerd!
Het ArtNik Team


Fanstore GAE, Vetkampstraat 1: geopend op woensdagen van 13.00-17.00 uur.