PUZZELMARATHON VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Op zondag 6 oktober puzzelen ca. 40 teams in de hele stad aan de Deventer Geschiedenis Puzzel. Teams puzzelen op het hoofdkwartier de Bibliotheek Centrum, in kroegen, het Speelgoedmuseum, buurthuizen, sportclubs of thuis. Middels een digitale verbinding staan de locaties met elkaar in contact. De marathon start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Rond 18.00 uur start de prijsuitreiking in de Bibliotheek Centrum.

Meld je aan als vrijwilliger
Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen? Jouw hulp is van harte welkom! Afhankelijk van waar je interesse ligt kan je je opgeven voor een van de onderstaande acties:
1.       Inrichten van het hoofdkwartier (de Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18) en aansluitend de uitgifte van de puzzels en instructies aan de teams, 11.30 tot 13.00 u. En puzzel uitgifte voor intekenaars.
2.       Begeleiding van de teams op het hoofdkwartier, 13.00 – 17.00 u.
3.       Organisatorische ondersteuning op wisselende locaties 13.00 – 17.00 u.
4.       Jurering, puntentelling en afbouw 17.00 – 20.00 u.

Je kan je aanmelden door een email te sturen lieke@artnik.nl waarin je teven aangeeft bij welk(e) punt(en) je wilt helpen.

Fotografie en video
Lijkt het je het leuk om het evenement op film/foto/vlog vast te leggen en als reizende reporter bij meerdere locaties op bezoek te gaan? Ook dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Al je ideeën zijn van harte welkom en mogen gemaild worden naar lieke@artnik.nl.

Wat krijg je er voor terug?
Als Puzzelmarathonvrijwilliger word je automatisch een onsterfelijke held bij de eerste editie van dit bijzondere evenement in Deventer! Ook belooft het een heel gezellige middag te worden en ligt er aan het eind van de dag een attentie voor je klaar.