IN 10 WEKEN ZIJN MEER DAN 1.000 EXEMPLAREN VAN VERDWENEN CHEMIE VERKOCHT!

De eerste titel uit de Deventer thrillerreeks van Almar Otten had zich geen betere start kunnen wensen. Na een bloedstollende presentatie op 27 september 2007 gingen in 10 weken tijd meer dan 1.000 exemplaren over de toonbank.

Met recht mag het etiket 'bestseller' op Verdwenen chemie worden geplakt. De verkoop gaat in het nieuwe jaar 2008 dan ook in een stevig tempo verder; inmiddels zijn alweer 200 boeken verkocht.

lees meer> over de auteur
Lees meer> over de uitgever

DEEL II ICOONDRIFT WORDT GEPRESENTEERD OP 17.04.2008

Reikhalzend kijken vele lezers al uit naar het volgende avontuur van Ellen van Dorth en Jozef Laros. Tot 17 april 2008 moet geduld worden geoefend, want dan wordt Icoondrift gepresenteerd. Hoe en waar is nog niet bekend, maar in navolging van Verdwenen chemie zal ook straks weer van een verrassende presentatie sprake zijn.

Lezersnieuwsbrief> Aanmelden

LITERAIRE THRILLERPRIJZEN

Verdwenen chemie dingt in 2008 mee naar twee literaire thrillerprijzen. Niet alleen wil Verdwenen chemie de Schaduwprijs (een aanmoedigingsprijs voor debutanten) winnen, maar doet het ook een gooi naar de Gouden Strop die op 3 juni 2008 tijdens de feestavond van de maand van het spannende boek wordt uitgereikt.

lees meer over de Schaduwprijs>
lees meer over de Gouden Strop>