Moordrivier

Marcel Verreck schrijft novelle Moordrivier

Zondag 2 juli 2017. Inspecteur Martin Taal en zijn collega’s Charlotte, Teun en Patrick maken zich op voor hun personeelsuitje: een honderdvijfentwintig kilometer lange wielertocht langs de mooiste rivier van Nederland. Wind in de rug, maar het eeuwige landschap wordt getekend door een aantal onheilspellende IJsselkunst-sculpturen. Dan zorgt ook de IJssel zelf voor een gruwelijke verrassing. Werk aan de winkel voor de Deventer speurders.

Marcel Verreck (Den Haag, 1960) is cabaretier, columnist en schrijver. Hij won in 1987 samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten zij vier succesvolle theater-programma’s en de liedjes-cd Ja. Zes soloprogramma’s volgden. Voorjaar 2018 zal het nieuwe V&P-liedjesalbum Reünie uitkomen.

Daarnaast werkt(e) Marcel veel voor tv, radio en geschreven media. Hij schreef eerder vier verhalenbundels, de spannende roman Deventersestraat en de literaire thrillers Moordopera, Aan lager wal, De laatste minuut en Toegift, alle behorend tot de serie De zeven Deventer moordzaken.

ISBN: 9789490548315
96 pagina’s hardbound
Prijs: € 4,95 plus verzendkosten in NL € 1,95 in EU € 3,95 Bestel Hier

lees meer over de serie