Feest!

Marcel Verreck schrijft Feest!
Een nieuw extra deel van de serie De zeven Deventer moordzaken

Aan de vooravond van de jaarlijkse IJsselloop, april ’19 werd in ‘Boekenpaleis’ Praamstra de nieuwe Deventer literaire thriller ‘Feest!’ aan publiek en pers gepresenteerd. Dat is, zoals ook bij eerdere delen van De zeven Deventer moordzaken het geval was, vergezeld van vrolijke noten.
Het speciaal voor het 1250-jarig bestaan geschreven Feestlied werd ten gehore gebracht. Dat speelt, evenals de rijke Deventer geschiedenis, een belangrijke rol in dit nieuwe moordverhaal van Marcel Verreck.

Terwijl inspecteur Martin Taal en zijn collega Charlotte Groot Kormelink trainen voor de jaarlijkse IJsselloop, is Deventer in de ban van het 1250-jarig bestaan. Dan wordt het feestjaar verstoord door een aantal gruwelijke gebeurtenissen tijdens verschillende evenementen. Hoe leuk is het jubileumjaar nog? Waarom wordt de historische stad Deventer zo geteisterd? Wat voert de eigenaardige componist van het feestlied in zijn schild? Welke rol speelt Hanze-concurrent Zwolle? En hoe moet het straks met de IJsselloop?

In ‘Feest!’, het nieuwste deel van de succesvolle serie ‘De zeven Deventer Moordzaken’, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende climax.

Over De laatste minuut:Kortom: een rijk boek, geschreven in een uiterst plezierige stijl. Hopelijk heeft de schrijver nog meer voor ons in petto.

VN Detective en Thrillergids, waardering: ★★★★

Over Toegift:Een goed geplotte, meerlagige politieroman.

VN Detective en Thrillergids, waardering: ★★★★

ISBN: 9789490548346, 316 blz.
Prijs € 19,95 plus verzendkosten in NL € 3,95 in EU 7,95 Bestel hier

lees meer over de serie