Algemene voorwaarden Deventer Puzzelmarathon

1.1 Persoonlijke gegevens
Uw ingevoerde gegevens gebruiken wij uitsluitend voor intern gebruik en zullen niet aan derden worden gegeven.

1.2. Fotografie / AVG
Tijdens de Puzzelmarathon worden er foto’s gemaakt door zowel de organisatie, particulieren als de pers. Door deel te nemen aan de Puzzelmarathon stemt u in met het gebruik van uw foto’s, tenzij u hier bezwaar tegen maakt.

1.3. Reservering
Uw reservering voor de Puzzelmarathon wordt pas definitief nadat u het inschrijfgeld, à € 12,50 en de betaling voor de puzzel a € 37,50 heeft voldaan.

1.4. Annulering
Wil u om wat voor reden dan ook terugtrekken uit de Puzzelmarathon? Dan krijgt u tot drie weken voor aanvang, 16 september, uw betaling voor de puzzel à € 37,50 retour. Het inschrijfgeld wordt wegens onze vaste voorbereidingskosten niet geretourneerd.

1.5. Aansprakelijkheid
De organisatie van de Puzzelmarathon is niet aansprakelijk voor onverwacht geleden schade tijdens het evenement. De speellocaties zijn verantwoordelijk voor risico’s.

1.6. Over de Puzzel
De Puzzel is geproduceerd door de Nederlandse Spellen Fabriek in Medenblik. Een dergelijk product valt onder de grafische leveringsvoorwaarden waarbij het, onfortuinlijke voor u als de consument, heel soms kan voorkomen dat er kleine fouten in het product zijn opgetreden. Bij significante afwijkingen staat ArtNik Uitgaven garant voor een passende en haalbare oplossing.