Puzzel mee tijdens de puzzelmarathon aan de grootste puzzel van de Deventer Geschiedenis!

Op zondag 6 oktober puzzelen teams in de hele stad aan de Deventer Geschiedenis Puzzel. De geschiedenispuzzel is een tekening gemaakt door Deventenaar Hans Stempher en bevat maar liefst 221 historische gebeurtenissen. Op de tekening staan veel bekende en minder bekende gebeurtenissen afgebeeld. Vanaf het moment dat de Angelsaksische Missionaris Lebuinus de IJssel overstak en Deventer stichtte, tot het moment dat de Vikingen en later ook de Fransen en Duitsers Deventer binnen vielen, en van de dames van lichte zeden aan de Bokkingshang tot meestervervalser Han van Meegeren op het Grote Kerkhof. Stel snel een team samen, schrijf je in en doe mee en maak kans op vele prijzen! Formaat puzzel: 123 bij 85 cm, 3000 stukjes.

Lees hier de spelregels en de algemene voorwaarden.

Team inschrijven

Inschrijving bestaat uit een tweetal stappen. Vul hieronder uw deelnameformulier in. U krijgt dan een bevestiging van deelname en een betaal-link naar uw opgegeven email adres gezonden. Wij verzoeken u die per omgaande te betalen zodat uw deelname is definitief is bevestigd.


Let op: het opgegeven 06-nummer moet beschikken over Whatsapp

Speellocatie*:
op particulier adresop adres van organisatieop adres van teamsponsoradres van buurthuisnog geen adres

Wij geven de Puzzelmarathon organisatie de vrijheid ons op een willekeurige speellocatie in te delenWij spelen op het hieronder aangegeven adres

Locatie inschrijven

Als u uw locatie beschikbaar wilt stellen voor één of meerdere teams dan kunt u een email sturen aan lieke@artnik.nl. Maar let wel; We kunnen u niet garanderen dat er een team komt.

Maar wilt u er zeker van zijn, maak dan zelf een team of laat een team onder uw vaste gasten samenstellen.

Deelname is gegarandeerd na inschrijving van uw team, hiernaast én betaling van het inschrijfgeld.